Despre

Irina Lupașcu este trainer autorizat de Autoritatea Națională de Certificări, public speaker si autor. Cu o experiență profesională de peste 16 ani, peste 10 ani în domeniul dezvoltării personale,10 ani în management și peste 7 ani în susținerea cursurilor în diferite domenii precum dezvoltare personală, management și comunicare. A dezvoltat propriul concept în forma cursului Creeaza-ti Jobul ideal iar în anul 2019 a publicat cartea Creează-ți Jobul Ideal. A participat la numeroase cursuri și conferinte în calitate de invitat și participant în domeniul neuroștiinței și neuroplasticității la experți internaționali precum Dr Joe Dispenza și Eckhart Tolle.

“Cu o experiență de peste 16 în domeniul profesional, m-am întâlnit cu toate situatiile care pot apărea în viață profesională dar am urmărit mereu căutarea celor mai bune soluții pentru a ieși din capcana suprasolicitării și a atinge obiectivele stabilite. Pentru că îmi plac oamenii și munca în echipă, am căutat mereu metode de imbunătățire continuua a rezultatelor și m-am orientat către cunoaștere și implementare.

Succesul meu în carieră a venit ca urmare a pasiunii pentru cunoastere si implementarea ei , din auto-disciplina  și a faptului că obiectivele clar stabilite m-au ajutat să-mi mențin atenția focusată pe rezultate. Am participat la numeroase cursuri de dezvoltare profesională și personală și cumulul acestora m-au determinat să-mi doresc să împărtășesc și altora informațiile și experiență acumulată.

Sunt pasionată de Public Speaking, neuroștiința, inovații și aplicarea acestora în viața profesională.
Consider că viața profesională este barometru disciplinei, al organizării, al automotivației, al inspiratiei și al încrederii în sine.”

Irina Lupașcu

Ce cred clienţii despre Succes Training?

 • Cursul a fost captivant, interesant, am dat definiții clare la noțiuni pe care eu înainte le confundam. Ceea ce am invătat la curs mi-a fost de mare folos și mi-a plăcut foarte mult implicarea Irinei în a stabili niște obiective profesionale și personale clar stabilite pentru fiecare dintre cursanți.

  La finalul cursului am plecat cu un bagaj nou de cunoștințe dar și cu multă încredere în forțele proprii.

  Mădălina Nitisor
 • Cursul Irinei aduce o nouă perspectivă și deschide porți noi pentru a-ți dezvolta cariera. Te ajută să vezi lucrurile cu claritate și să-ți stabilești obiective care te ajută să evoluezi în carieră. Succes !

  Andreia Macarov
  actrita
 • “O carieră de succes”, ce bine sună această sintagmă !

  Un lucru la care visam cu toții, indiferent de vârstă, sex sau aspirații. O carieră de succes pot spune că e acel lucru pe care îl faci cu mare bucurie, de pe urma căruia te alegi cu rezultate inovatoare și extraordinare care te fac mândru de ține însuți.

  Irina Lupascu este un om extraordinar, cu o vastă experiență în domeniul bussines-ului și dezvoltării personale. Un om care împărtășește cu bucurie idei geniale care pot fi puse în practică, idei care pot creiona o carieră de succes.

  Oana – Maria Mihoci
  Manager