Ca și trainer întâlnesc frecvent mulți oameni valoroși, asumați și cu foarte mult bun simț care au un mesaj important de transmis. Cu toate acestea preferă să nu-și transmită mesajul pentru că sunt timizi, nu sunt obișnuiți cu atenția sau pentru că vorbitul în public li se pare copleșitor. Și uite așa stele care strălucesc puternic se închid în propriile cutii opace.

Pentru că m-am săturat să asist la această scenetă care se repetă cu regularitate, am creat acest curs în care îmi propun să demistific frica de a vorbi în public și să transmit ce inseamnă vorbitul în public cu adevărat.

Pentru că situația nu ne permite varianta de întâlnire în persoana ne vom întâlni online pe platforma Skype.

Este un curs practic în care vom lucra intens ca TU să-ți transmiți mesajul așa cum doar tu știi să o faci. Cu pasiune, cu autenticitate, cu dorința de a le oferi celorlalți ceva nou și de a-i deschide către noi posibilități. La fiecare întâlnire tu sau colegii tăi veți ține prezentări și veți primi feed-back menit să îmbunătățească. Atunci când tu ești îndrăgostit de ceva transmiți și publicului starea ta. Așadar, care este mesajul tău? Ce te pasionează?

Vorbitul în public nu este doar despre tine, este mai ales despre ceilalți, mai precis despre ce poți să le oferi celorlalți.

Dacă ești pregătit să te deschizi către posibilități și să faci saltul în necunoscut te aștept să o facem împreună. Și pentru că eu m-am îndrăgostit de efectele vorbitului în public asupra oamenilor vreau să te fac și pe tine să te îndrăgostești de această artă.

Cursul cuprinde 7 întâlniri în care vom aborda următoarea tematică:

  1. Vorbitul în public nu este despre cum vorbești, este despre ce vorbești! Care este mesajul tău? Scapă de frica de a vorbi în public. Autenticitate. Starea de prezență.
  2. Treaseul unei călătorii comune. Structura. Logica și construcția discursului. Stârnirea curiozității.
  3. Vebal. Non – verbal. Para – verbal. (articulare clară,pronunție corectă, cursivitate, pauze adecvate, volum adecvat, modulație, gesturi și mimică, contact vizual,naturalețe).
  4. Gestionarea emoțiilor și captarea atenției.
  5. Adaptarea în context. Conectarea cu publicul. Încrederea. Claritatea mesajului.
  6. Prezentarea. Ținută. Starea de spirit. Siguranța de sine. Pregătirea mentală.
  7. Tu urmezi!

 

În a 7-a întâlnire  vom urmări  prezentarea discursului tău în forma finală în fața publicului care va fi format din colegi. Toate întâlnirile vor fi înregistrate, astfel vei avea posibilitatea să te auto-analizezi și să îmbunătățești aspectele pe care le dorești.

Locurile sunt limitate.

Cănd? În fiecare luni de la ora 17.30-20.30

Primul modul va fi pe 20 iulie   2020 iar apoi ne întâlnim în fiecare luni.

(Modul 2 – 27 iulie, Modul 3 – 3 august, Modul 4 – 10 august, Modul 5 – 17 august, Modul 6- 24 august, Modul 7 – 31 august)

Unde? Online, pe platforma Skype

Cum? Cu inspirație și bucurie

Cât costă? 80 ron/modul

De ce? Pentru că vrei mai mult de la tine și te-ai săturat să știi doar tu mesajul tău.

Înscrierile se fac pe adresa de mail office@succestraining.ro sau la numarul de telefon – 0742261502

Te astept cu drag să creeăm magie împreună!

Irina Lupașcu